CLINICS

Volg een kickboks clinic bij Fightteam Vlaardingen

Steeds meer bedrijven, sportverenigingen en scholen vinden de weg naar onze gym. Kickboksen kan op een hoop verschillende manieren getraind worden en onze trainers weten voor elke doelgroep, op een leuke en passende wijze kickboks activiteiten aan te bieden.

Er zijn mogelijkheden in onze gym maar ook op locatie. Ben je op zoek naar teambuilding of wil je gewoon eens een keer iets anders proberen op het gebied van sport, informeer dan naar de mogelijkheden.

Bedrijven

Vitaliteit en gezondheid van werknemers staat bij ieder bedrijf hoog op het lijstje. Zo min mogelijk uitval door ziekte is een wens van elke werkgever. Sporten kan hier een flinke bijdrage aan leveren. Het kan ook zijn dat je een keer wat leuks wilt doen met collega’s in een sportieve setting. We stemmen de clinic af op aantallen en wensen met een minimale kans op blessures.

Sportclubs

We zien dat steeds meer sportverenigingen ook eens wat anders willen dan de sport waarin ze actief zijn. Omdat kickboksen een grote invloed kan hebben op je fitheid hebben we inmiddels al een hoop sportverenigingen binnen gehad. Sliedrecht volleybal, Pollux, Zwaluwen en CWO zijn in de afgelopen jaren met meerdere teams bij ons langs geweest.

Scholen

FTV werkt samen met Vlaardingen in Beweging. Hierdoor zijn we te vinden op het Vlaardings sportfeest maar geven we elk jaar ook een aantal clinics voor kinderen van verschillende basisscholen.
Ook wanneer je als gymdocent graag iets wilt voor je leerlingen met boksen/kickboksen maar de kennis ontbreekt, kun je contact met ons opnemen voor een clinic.


%d bloggers liken dit: