Aanpassing jeugdlessen

Vanaf 9 juli 2022 gaan wij alleen nog verder met jeugdlessen vanaf 11 jaar. Zodra de zomervakantie afgelopen is gaan we 3 keer per week trainen met deze groep en tijdens de zomervakantie 2 keer op maandag en woensdag.

De reden dat we hiervoor gekozen hebben is dat we het heel belangrijk vinden om kwaliteit te leveren met meerdere trainers die aanwezig zijn tijdens de lessen. We zullen dan ook met minimaal 3 trainers aanwezig zijn op elke les en op deze manier kunnen we de aandacht goed verdelen onder alle aanwezige kinderen.

Voor de fanatieke jeugd gaan we weer opwerken richting demo partijen op de mat en wedstrijden in de ring en daarvoor is 3 keer trainen per week een vereiste. Dit is iets wat we de afgelopen jaren niet gedaan hebben maar door de trainingen op deze manier te organiseren gaan hier weer volop kansen voor komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: