Pand in ons bezit

Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met lesgeven bij sportschool clubfit doordat er ruimte vrij kwam om les te gaan geven. Dit kwam min of meer tot stand door toevalligheden en omdat we zelf al jaren bezig waren met kickboksen en een gedeelte in de organisatie van kickboksgala’s in Vlaardingen en Schiedam.

In de loop der jaren groeiden we naar een leuke en gezellige groep met voornamelijk recreanten en een aantal wedstrijdvechters.
Toen sportschool Clubfit steeds meer concurrentie kreeg van de grote fitness ketens moest de handdoek in 2017 helaas gegooid worden. Ondanks we dit heel zuur vonden voor de toenmalige eigenaren bood dit uiteindelijk ook een kans voor ons.

Daarna zijn we zelfstandig onder de noemer Fightteam Vlaardingen verder gegaan in een gedeelte van het pand, omdat een investeerder ons uit de brand wilde helpen met de koop van het pand en wij het pand konden huren.
Ondanks een hoop gedoe met de gemeente over het bestemmingsplan konden we blijven zitten en gaan bouwen aan de sportschool.

We vinden het belangrijk dat al onze leden met plezier trainen en daar is de sfeer in de gym en tijdens de lessen dan ook op gericht. De trainingen zijn pittig en vwb betreft technieken denk ik dat we net wat verder gaan dan de gemiddelde sportschool.
Sinds 2017 zijn we ook actief gaan bouwen aan ons wedstrijdteam. Degene die ons volgen weten dat er keihard getraind wordt om te kunnen presteren in de ring.

Begin 2021 kregen we te horen dat de investeerder het pand wilde gaan verkopen. Na een toch al moeizaam jaar door Corona was dit niet echt fijn om te horen natuurlijk maar dit bood ook kansen om alles zelf in handen te krijgen.
De gemeente hield wederom voet bij stuk over het bestemmingsplan totdat we uiteindelijk via een hoop tijd, ellende en negatieve energie ons verhaal mochten doen bij de Groot Vlaardingen en omroep Vlaardingen. Een week later kregen we bezoek van 2 wethouders die ons persoonlijk kwamen melden dat ze toch mee gingen werken aan het bestemmingsplan. Dit was natuurlijk een overwinning en vanaf dat moment zijn we gaan verkennen of we het pand konden gaan kopen.

Gisteren is de koop rond gekomen waardoor alle twijfel over het al dan niet aanblijven van Fightteam Vlaardingen is weggenomen. Dit betekent dat we de komende jaren gaan bouwen aan onze sportschool op alle gebieden.
Zo zullen we het lesrooster gaan uitbreiden na de zomer, gaan we de personal training onder onze toppers Jasmin, Charlotte en Nino nog meer in de markt zetten en zullen onze vechters nog meer gaan vechten op de verschillende evenementen in binnen- en buitenland.

Zo zullen Charlotte en Nino hun opwachting al maken op Enfusion Wuppertal in Duitsland op 23 oktober.
Tessa staat in december gematcht in een A klasse dames toernooi -54 kg in Amsterdam en zal daarmee hoogstwaarschijnlijk de eerste A klasse vechter worden die door Fightteam Vlaardingen van nieuweling is doorgestoten naar de A klasse en daarmee professioneel gaat vechten.
Ze zal zeker niet de laatste zijn want er komen er nog een paar aan….💪

We hebben er enorm veel zin in en zijn uiterst gemotiveerd om Fightteam Vlaardingen uit te laten groeien tot een begrip in de regio voor iedereen die wilt leren kickboksen of voor wie de ring in wil om wedstrijden te knokken!

Team Fightteam Vlaardingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: